miercuri, 1 decembrie 2010

Draga cititorule,

                   Starea de sănătate se citeşte în ochii omului!
 Ideea de înfiinţare a acestui blog a venit odată cu dorintă mea de a face cunoscut domeniul opticii, optometriei si implicit partea de oftalmologie. M-am gîndit ca exista persoane care îşi doresc sa afle informaţii referitoare la anumite vicii de reflecţie, magazine de optică, cabinete unde se pot efectua consultaţii, tipuri de lentile si materialele din care sunt confecţionate acestea, tipuri de rame de ochelari, accesorii optice si nu în ultimul rand informaţii despre noile tehnologii în domeniul acesta.
Sunt aici pentru a veni în ajutorul tuturor persoanelor care necesita informare de orice tip. Desigur, mi-ar plăcea sa aduc cat mai multe îmbunătăţiri acestui blog si cat mai multe informaţii astfel încît cel care vizualizeaza aceasta pagina sa găsească exact ceea îşi doreşte.
Imi doresc ca acest blog sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Mi-ar face plăcere sa îmi împărtăşiti impersiile voastre, prin urmare nu ezitati sa imi scrieti. Orice întrebare si sugestie mi-ar prinde bine si mi-ar da ocazia sa atasez cat mai multe informatii in ideea de a va oferii cat mai multe lamuriri.

                                                                                         Adelina Banica 
                                                                                                                       OptometristUn comentariu:

  1. Felicitari draga Adelina ! este cazul ca numele tau sa fie mai vizibil...de ce doar o semnatura la sfarsit? Mariana Hostina

    RăspundețiȘtergere